Tűzvédelmi szabályzat készítése

Sok cég fordul hozzánk azért, mert megbüntették egy tűzvédelmi vagy munkaügyi ellenőrzés során. Nem volt érvényes tűzvédelmi szabályzatuk, pedig 5 főnél többen dolgoznak náluk, vagy nem kaptak a dolgozók megfelelő munkavédelmi oktatást, vagy kaptak, de nem volt jól dokumentálva, esetleg nem megfelelő munkavédelmi eszközöket használtak. Amennyiben nem biztos benne, hogy Önöknél mindent teljesen jól csinálnak, minden jogszabálynak és előírásnak maximálisan megfelelnek, úgy keresse fel cégünket, és szaktanácsokkal látjuk el, illetve a hiányosságokat összeírjuk és pótoljuk. Mindezt kedvező áron, akár online formában is (egy helyszíni felmérés után) meg tudjuk oldani. Szakértő kollégáink folyamatosan követik a jogszabályváltozásokat, így biztos lehet benne, hogy semmi sem kerüli el a figyelmünket. A legszőrösebb szívű ellenőr sem fog találni Önöknél semmit, ha minket választanak!

Minősítésed: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus