Hogyan nyomtatnak textilre?

A vállalkozások napjainkban számos olyan megoldást keresnek a reklámozásukra, amelyek nem mindennapi látványt biztosítanak, ilyenek lehetnek például a különféle textil termékek, legyen szó textil falról vagy éppen zászlóról. A nagyobb nyomdákban szublimációs nyomtatóval dolgoznak, ezek különböző méretben és szélességben szerezhetőek be. A beépített hő alagútnak köszönhetően az effajta gépek direkt nyomtatással működnek és nincs szükség transzfer papír használatára. A festék szublimálni fog a textillel a direkt nyomtatás folyamán.

Azokkal a szublimációs gépekkel egyben van lehetőség nyomtatni, amelyek nagyobb mértékű szélességgel rendelkeznek, ezáltal akár 260 cm szélességben is kinyomtathatóak a textilek és így nincs szükség külön-külön összevarrni az egyes darabokat. A reklám textil falak jellemzően 200-240 cm szélesek, amelyek esetében szintén előnyös, ha egyben vannak kinyomtatva. Ráadásul a rajtuk lévő kreatívok így még jobban hatnak. A profi műhelyekben jellemzően tudják teljesíteni az ügyfelek igényeit is, legyen szó textil fal nyomatokról, párnákról, zászlókról vagy más egyéb textíliáról. Van, ahol külön szolgáltatásként van feltüntetve az egyedi textil nyomtatás.

Létezik transzfernyomás is, ami azon eljárások közé tartozik, ahol rányomtatják a festéket a papírra, majd ezt egy kalander segítségével transzferálják a textilbe. A művelethez magas hőmérséklet szükséges.

Fontos, hogy olyan nyomdát kérjünk fel a kivitelezésre, akik maximálisan megbízhatóak és garantálják, hogy tartós nyomatokat készítenek, amelyek kültéren is megállják a helyüket és nem okozhat gondot a szélsőséges időjárás sem. A 110-120 grammos hurkolt poliészterből előállított nyomatok tisztítása pofon egyszerű, ugyanis berakhatóak a mosógépbe, de még a vasalást is gond nélkül bírják.

Minősítésed: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus