Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

A helyi SEO és a reszponzív webdesign előnyei

A helyi kis és közepes vállalkozások ( KKV-k ) számára sokszor nem állnak olyan hirdetési lehetőségek a rendelkezésükre, amelyek költséghatékony módon érik el a potenciális vásárlókat, éppen ezért jelenthet a helyi keresőoptimalizálás kiugró lehetőséget az ilyen szűkös büdzsével gazdálkodó cégtulajdonosoknak.

Mivel hazánkban is átalakulóban van a Google kereső lokális találati listája a kisebb vállalatok is kezdik felismerni a keresőoptimalizálásban ( SEO ) rejlő lehetőségeket.

Az ilyen méretű vállalkozások tisztában vannak azzal, hogy bizonyos összeg felett már nem éri meg az online marketingbe fektetni, bár ennek ellenére készek kipróbálni minden olyan új megoldást, amely kedvező árú hírdetési lehetőséget kínál a potenciális célcsoportjuk elérésére.

A helyi weboldal optimalizálás ( local SEO ) nagy előnye, hogy amikor az ügyfél például rákeres erre a kulcsmondatra " konyhabútor Budapest " vagy " gyermek kiságy Pécs " és az Ön cégének a profilja jön fel a találati lista első oldalán, a felhasználó nem fog tovább lapozni az oldalak között, hanem az első 10 találat közül fogja kiválasztani a számára legvonzóbb honlapot.

Minél magasabb helyet foglal el az Ön vállalkozása a keresési eredményekben, annál nagyobb esélye lesz az újabb eladásokra, újabb üzletek kötésére.

Azért, hogy az Ön weblapját is egyszerűen és gyorsan megtalálják az interneten a helyi keresések között, mi kialakítunk Önnek egy olyan online marketing stratégiát, amely kedvező eredményeket hozhat vidéki cégének.

Még nincs szavazat

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus