Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

Építesse szakemberrel himalája sószobáját, sókabinját, sóbarlangját, fürdőszobáját!

A himalája sótéglákat, mint a neve is jelzi, felhasználhatjuk különféle építészeti célokra, pl.: falrészlet, térelválasztó, sószoba, sóhálószoba/gyerekszoba, wellness részleg, sószauna vagy akár egy egész sóbarlang illetve sókamra építésére.

Ezzel nemcsak egy gyönyörű felületet, hanem egy egészséges és gyógyító légteret is varázsolhatunk otthonunkba, fitnesz és wellness centrumokba, fürdőkbe, hotelokba, vendéghelységekbe, óvodákba, iskolákba stb. A himalája sótégla egy kb. 25x12.5x2.5 cm vagy 20x10x2.5 cm vagy 20x10x5 cm méretű téglaformára faragott himalája sókristály. A himalája sótégla kézzel bányászott termék, így mértani szempontból a méretek eltérőek lehetnek.

A himalája sótéglák színe barack színtől sötét narancsig változik, lehetnek teljesen egyszínűek vagy szépen erezettek is, attól függően, hogy a sóbánya mely rétegéből származnak. A himalája sóterápia egy méregtelenítő gyógymód. A szervezet tisztulását fokozza, mivel a himalája só közismerten nagyfokú oldó hatása következtében a belélegzett sókristályok a légző járatok öntisztulását segítik elő.

Himalája só felhasználásával épült sószoba természetes gyógymódot kínál az egészségünk védelmére. A himalája sószoba légterében, barlangokban különleges, bakteriológiailag rendkívül tiszta mikroklíma uralkodik. Az ásványi anyagokkal és jótékony mikroorganizmusokkal telített sószoba levegője az egészségre előnyös negatív töltéssel bír. Mindemellett szervezetünk számára fontos kémiai elemeket - jódot, káliumot, magnéziumot, szelént - és más hasznos anyagokat tartalmaz.
Himalája sóterápia, a himalája sószoba hatásai:

- A himalája sószoba használatával nemcsak a légúti megbetegedéseken tudunk segíteni, hanem pl. allergiás megbetegedéseken, szénanátha, immunrendszer gyengeségén
- A himalája sótarápia javítja az alvás minőségét
- A himalája sószoba használatával asztmásoknál csökken a krízisek száma
- A himalája só fokozza a teherbírást

Himalája sóterápia, sószoba kinek javasolt?

- Egészségeseknek is - fokozza a teherbírást tüdőtisztító hatása révén
- A himalája sóterápia fokozottan javasolt dohányosoknak
- Légúti gyulladásos betegség esetén
- Krupp, szénanátha, légcsőhurut, arcüreggyulladás, orrmellék-
gyulladás, fülgyulladás, hangszálgyulladás esetén
- Allergiásoknak
- Asztmásoknak
- Sportolóknak
- Ekcéma, psoriasis esetén

Himalája sóterápia egy méregtelenítő gyógymód. A szervezet tisztulását fokozza, mivel a himalája só közismerten nagyfokú oldó hatása következtében a belélegzett himalája sókristályok a légző járatok öntisztulását segítik elő. Himalája só felhasználásával épült sószoba, só terápia természetes gyógymódot kínál az egészségünk védelmére. A himalája sószobákban, sóbarlangokban különleges, bakteriológiailag rendkívül tiszta mikroklíma uralkodik. A himalája sószoba levegője ásványi anyagokkal és jótékony mikroorganizmusokkal telített, az egészségre előnyös negatív töltéssel bír. Mindemellett szervezetünk számára fontos kémiai elemeket - jódot, káliumot, magnéziumot, szelént - és más hasznos anyagokat tartalmaz. A himalája sókabin gyógyhatásának legfontosabb tényezője a légzőszervek nyálkahártyájára és a hörgők sima izomzatára kifejtett hatás. Ezek a természetes állapotukban lévő ásványi anyagok adják meg a himalája só terápianemességét és hatékonyságát. 1 óra a himalája sószoba használatával annyit ér, mint egy teljes nap a tengerparton!

A himalája kristálysó egyedülálló tulajdonságai:

- 84 féle ásványi anyagot és nyomelemet tartalmaz
- Teljesen tiszta, szennyeződésmentes
- Keletkezésének körülményei és összetétele miatt egyedülálló színválasztékú és szépségű

A himalája sószoba csíramentes, vírusmentes, valamint baktérium mentes. A himalája sószoba illetve sókabin bárhol felállíthatóak, ahol elegendő hely van.

Tudjon meg többet a himalája só terápiáról, ide kattintva bővebben megismerheti a himalája só terápia jótékony hatásait

Valósítsa meg álmai himalája sószobáját!

Még nincs szavazat

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus