Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

Avon

Amikor a kereskedelem területén az Avon Budapest Info elkezdte szolgáltatását nyújtani kettős célja volt. Az egyik cél mindenféleképpen a sikeres értékesítés volt, de a másik ami talán még fontosabb, az értékesítési ismeretek sikeres átadása mások számára. Az általunk képviselt szépségipari óriás már 125 éve munkalehetőséget, karriert biztosít mindazon hölgyek és urak számára akik úgy gondolják, hogy szívesen értékesítenék eme híres márka produktumait. Nevünkhöz teljesen hűen erőforrásainkat igyekszünk összpontosítani Budapest egész területére és Pest megye bizonyos településeire ahol módunkban áll potenciális Avon tanácsadókat felvenni és folyamatosan képezni. Az Avon munkalehetőség sem más mint a többi. Itt is dolgozni kell keményen, hogyha valaki sikeres értékesítővé szeretne válni. Elhívatottságra és elszántságra van szükség, valamint arra, hogy soha ne adjuk fel az álmainkat, ne legyünk elégedettek magunkkal, hiszen az ember a teremtés koronája és képességeinknek még mindig csupán 10 százalékát tudjuk kiaknázni. Amikor az anyacég az Avon Products Inc. megalakult akkor még csupán 5 termék értékesítésével foglalkozott egyetlen egy Avon tanácsadónő. A hölgy a tudását igyekezett más segítőknek is átadni és mára elértük, hogy az értékesítők száma a több milliót is meghaladja globálisan. Manapság már több 100 termék közül válogathat a Kedves Vásárló és nem igaz az, hogy a "Nők vállalata" csak a hölgyeket kényezteti. Rengeteg férfiaknak szánt termék is napvilágot látott már. A legfrissebb Avon katalógus online változata mindig elérhető weboldalunkon. A cég katalógusai kampányonként 3 hetente jelennek meg egy újabb kiadással. Rendszerint 132 - 185 színes oldalról van szó, ahol a termékek illusztrálva vannak és az újítások pedig illatmintákkal ellátva. A könnyebb azonosíthatóság kedvéért minden termék egyedi cikkszámmal van ellátva, amely megkönnyíti az Avon tanácsadók dolgát. Legyen a terve akár csak a vásárlás, termékek kipróbálása, vagy céltudatos viszont értékesítés az Avon Budapest Info megfelelő partner az Ön számára is.

Minősítésed: Nincs Átlag: 3.7 (3 szavazat)

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus